go play!

go play!

Visto en Flickr: solecism

Play / Spielen / Jouer / Jugar
ja queda poc,… l’stand-by ja quasi arriba a la fi. Hi han molts botons de play per elegir. Millor que sobren que no que falten, no? Botons fàcils de apretar, altres més durs… uns més bruts (d’eixos que et deixen pols als dits), i altres abrillantats, tant, que esvares i tot intentat apretar-los i hi ha que anar amb molta cura per aconseguir apretar-los i que no s’escapen.
Encara em queden dos tres exàmens d’opos. Anàlisi, primera vista i tocar, i fins que això no passe (crec que menys d’una setmana ja), hauré de mantindre’m en la casella de espera, al inici, com el gosset, pero en espera/stand-by. Però desprès… ai! del pobre que vullga continuar retindre’m ahí… no començaré a apretar botons de play com un desesperat, però, ja és hora de començar a jugar, tocar, viure…I jugar en serio, sense queixar-me.

Que a lo millor sóc ambiciós? bueno.. crec que podré amb tots els botons que se que he d’apretar. com ho aconseguiré?…

feu click a:…mano

Etiquetado en: ,

Un pensamiento en “go play!

  1. àngels

    quina entrada més xula! m’agrada!

    ànim que ja està ahi… i que no et falten mai les ganes de fer les coses be… perque si li poses ganes… bueno, te pot eixir tot genial

    un beset

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *