Cara o creu

Poca gent hi ha al món que no vullga que tot li isca el millor possible, però les cosses no surten bé perque sí. «Hi ha que treballar-s’ho». La generalització de la llei Universal de Murphy ens diu «Si algo puede salir mal, saldrá mal». Açò té una explicació senzilla; ens podem queixar de que sempre pillem el semàfor en roig, però el pillem estadísticament el mateix nombre de voltes en verd que en roig, el que passa és que quan està en verd ni ho pensem, i si està en roig: sí. És a dir; quan alguna cossa ix malament ens recordem més, per lo tant a la llarga pareix que sempre surta tot malament.

Així que no és de veres que tot ens surti malament, però sí és cert que altres…,  i doncs, què fer davant d’aquestes cosses que no surten com esperem? Hi ha dos camins:

A) Resignar-nos, amargar-nos, i renegar contra tot de manera negativa

Foto 363

B) Intentar Aconseguir millorar amb il·lusió el que va malament d’una forma el més constructiva i amena possible

portada copia

2 pensamientos en “Cara o creu

  1. legostein

    m’aplique el cuento… a posar-nos una somrisa en la cara i a aforntar amb força tot el que se’ns tira damunt… a tragar-nos la imcompetència de la secretaria del conser, a assumir amb bona cara al profe que se’ns assigne… TOT POT ARRIBAR A SER CONSTRUCTIU, SI SABEM APRENDRE DE LES COSES QUE ENS PASSEN…
    (^-^)

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *