Asamblea del Conservatorio Superior Valencia en contra de los recortes

retallades2Estimats companys,
us comunique, en nom del claustre de professors del Conservatori Superior de Música de València, que en l’assemblea que hem tingut este matí dia 25 de gener de 2012 hem decidit, per unanimitat, participar i recolzar com a col·lectiu totes les accions i reivindicacions que els funcionaris de l’educació i/o resta de cossos de funcionaris de la Generalitat convoquen conjuntament.
Esta participació comença des de hui mateix. Demà dijous anirem a la manifestació convocada per tots els cossos de funcionaris de la Generalitat, en contra de les retallades socials i nacionals. 18.30 hores. Plaça de Sant Agustí. Hem quedat de 18.00 a 18.30 davant d’hisenda (amb pancarta inclosa).
A més a més, s’ha decidit signar un escrit adreçat al Molt Honorable President de la Generalitat Valenciana que està a la vostra disposició en la sala de professors i en consergeria.
No tenim el correu de tot el claustre de professors per la qual cosa vos demanaria la màxima divulgació del comunicat (i dels propers).
També s’ha demanat que feu extensible la nostra adhesió a la resta de conservatoris de la Generalitat Valenciana i alumnes, per si consideren oportú sumar-se a les mobilitzacions.
NO a les retallades en l’educació
NO a les retallades dels serveis públics
Per una educació pública i de qualitat
NO més agressions a l’educació!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *